Pokladní modul POS NET
Pokladní program s širokou nabídkou funkcí pracujícím pod systémem Windows, který lze nainstalovat na klasický počítač s monitorem (popřípadě monitorem s dotykovou obrazovkou) nebo na počítačovou pokladnu (počítač s dotykovou obrazovkou v jednom zařízení).
Možnost použití ve všech typech provozů kde je potřeba markovat prodávané zboží a tisknout zákazníkovi účtenku (s EET i bez EET).
Markovaní pomocí grafických panelů nebo zadáním číselného kódu PLU nebo sejmutím čárového kódu z obalu zboží (je možné použít i finanční markování, tedy zadáním ceny do příslušné sortimentní skupiny, např. Pečivo).
Obchod s kusovým zbožím (potraviny, drogerie, textil, apod.)
Pokladní místo je vybaveno kromě počítače a monitoru, tiskárnou účtenek (tiskne nejen účtenky, ale také uzávěrky), pokladní zásuvkou na peníze, zákaznickým displejem (dvouřádkový nebo LCD), snímačem čárových kódů. Pokud v tomto provozu převažuje zboží balené, tedy s čárovým kódem, není potřeba dotykový monitor, ale postačí klasické LCD.
Obchod s váženým zbožím (maso a uzeniny, ovoce a zelenina)
V těchto provozech je pokladní místo ještě doplněno váhou. Zboží se pouze položí na váhu a v pokladním programu se vybere druh (převážně číslo PLU) a na zákaznickém displeji se objeví podrobnosti (tedy název a hmotnost položeného zboží, cena za měrnou jednotku, např 1kg, a cena aktuálního množství). Zákazník se může rozhodnout, zda chce zboží přidat či ubrat, protože stále není namarkováno. To se provede až stiskem klávesy obsluhy, což umožňuje aby obsluhovalo více prodavačů několik zákazníků najednou na jedné (nebo několika) pokladně (plovoucí zákazník).
V celém systému navíc může být instalována váha s tiskem štítků (informace o zboží, název, cena, hmotnost, interní čárový kód) a vytvářet tak balíčky pro nabídku zákazníků.
Restaurace, kavárna, vinárna, bar……
Funkce programu jsou rozšířeny o restaurační možnosti – markování na stoly (restaurace, zahrádka,…), otevřené účty pro VIP klientelu a zaměstnance (možnosti využití zaměstnaneckých a zákaznických kreditů), použití přenosného tabletu jako mobilního číšníka pro markování od stolu a tím rychlejší obsloužení zákazníků, tisky barmanských a kuchyňských objednávek, přihlašování číšníků pomocí čipů (přesný přehled jednotlivých operací a plateb zaměstnanců), možnost převedení účtu na hotelový účet ( komunikace s rezervačními systémy Fidelio, Previo a dalšími), propojení s kamerovými systémy.